Šapić: Umeću da saslušam i poslušam građane Tanjug

Objavljeno: 01.03.2022. 14:57 Izmenjeno: 01.03.2022. 15:34

Šapić je, tokom obilaska opštine Surčin, rekao da će biti spreman da građane čuje, sasluša i posluša, jer niko ne može bolje da zna šta je neophodno da se uradi za neki kraj grada, selo, oblast, od onih koji tu žive.

foto Tanjug

 

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će, ukoliko bude izabran na tu funkciju, biti spreman da sasluša i posluša građane, kao i da će predsednicima beogradskih opština omogućiti komunikaciju sa svim vrstama vlasti.

On je istakao da će jedan od njegovih najvažnijih zadataka kao gradonačelnika, biti da predsednicima svih gradskih opština, a pogotovo prigradskih, obezbedi jasan kanal komunikacije sa svim „kracima“ sistema koji nosi grad Beograd, vladom, ministarstvima i svim drugim službama.

„Oni će tako moći lakše da dođu do mehanizama koji su im neophodni kako bi uticali na to da se sve potrebe i prioriteti Beograđana ostvare. Ne može rešavanje problema građana da zavisi od toga da li sam u tom trenutku ja bio na toj opštini ili nisam, kao ni od toga kakve neko veze i poznanstva ima“, istakao je Šapić, a saopštila SNS.

On je građanima Surčina rekao da veruje da ta opština ima veliku perspektivu, da se dobro razvija i da će neki veliki infrastrukturni projekti, poput Nacionalnog stadiona, koji će biti pokrenuti u tom delu grada, omogućiti da za pet ili 10 godina život na toj opštini bude privilegija.

Zahvaljujući zajedničkom radu gradske vlasti i građana, park Vojvode Vuka lepši je nego ikada pre, smatraju kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Iva Štrljić, Nemanja Joksimović i Živorad Nikolić.

Iva Štrljić je rekla da su parkovi mesto gde odrastaju dečiji snovi, a park Vojvode Vuka je mesto u kome je ona sanjala svoje snove.

„Drago mi je što on sada izgleda lepše nego što je ikada izgledao. Dobar, fino sređen park je jedna sigurna i lepa baza za dečiji san“, rekla je Iva Štrljić i dodala da uz predsednika Aleksandra Vučića snovi postaju stvarnost.

Nemanja Joksimović je naveo da je ova gradska oaza predviđena za okupljanje ljudi, ali i za održavanje različitih kulturnih manifestacija.

Živorad Nikolić je naglasio da je Beograd najlepše mesto i da iz dana u dan postaje još lepši grad.

„Sve ovo je moguće uz poverenje građana u Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića, jer zaista zajedno možemo sve“, rekao je Živorad Nikolić.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana