Šapić: Predstojeća kampanja biće najprljavija do sada Studio B

Objavljeno: 08.09.2021. 12:17 Izmenjeno: 08.09.2021. 19:54

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić izjavio je za Studio B da će predstojeća predizborna kampanja biti najprljavija ikada.

„Mislim da će kampanja koja nam predstoji biti najprljavija ikada, zato što postoje ljudi koji će, ako ni nakon ovih izbora ne budu došli do rezultata, biti zauvek izbrisani sa političke scene. Oni će biti spremni na sve“, poručio je Šapić.

Gostujući na našoj televiziji, Šapić je naglasio je da SNS neće dozvoliti da pojedinici zarad ličnih, partikularnih političkih interesa dele srpski narod, te da će učiniti sve i svojim ličnim primerom pokazati da politika ne sme da bude razlog razdora među našim narodom.

„To što se razlikujemo po pitanju nekih političkih stavova ne sme da bude razlog mržnje. Pokušaću i ličnim primerom da pokažem da politika ne sme da bude razlog razdora“, rekao je.

Šapić je kazao da će biti onih koji će tražiti sukobe.

„Mi sukobe ne želimo. Mi koji smo svesni nekih stvari moramo da pokažemo da život ne počinje i ne završava se nakon tih izbora, bez obzira na to ko bude bio na čelu države“, rekao je Šapić.

Razvoj infrastrukture, ekonomije, pozicioniranje Srbije u svetu i u regionu, nam, kako je dodao, daje za pravo da verujemo da smo na dobrom putu.

„A onda ćemo svi zajedno, bez obzira na političko opredeljenje, pokušati da zemlju dovedemo na nivo, tako da nama više nikada niko neće moći da manipuliše ili da nas uvuče u sukobe“ rekao je on i naglasio da bez Srbije nema sabilnog Balkana.

„Srbija može samo da bude faktor stabilnosti, mi smo danas najbroniji narod, najsnažnija ekonomija u regionu, zemlja koja ima najbrži razvoj i upravo sve ono što radimo poslednjih godina i potezi koje vučemo govore o tome da naša zemlja nikako ne može da bude faktor nestabilnosti, kao što nas optužuju“, rekao je Šapić.

Šapić je još jednom ponovio da je ujedinjenje srpskog naroda jedna od najvažnijih tema i ocenio da su svi istorijski problemi bili posledica nesloge.

„Predsednik Vučić insistira na ujedinjenju, na pomoći srpskom narodu gde god živeo. Došlo je vreme da Srbi počnu da pomažu jedni druge ne ugrožavajući bilo koga, da se ne krijemo, da se ne osećamo neprijatno kada kažemo da želimo da pomažemo naš narod, na kraju, to je i naša obaveza“, rekao je on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana