Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo ostavku tanjug

Objavljeno: 29.09.2023. 10:11 Izmenjeno: 29.09.2023. 10:16

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na tu funkciju kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora. I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili […]

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na tu funkciju kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora.

I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formlani uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana – izjavio je Šapić.

Kada, kako je naveo Šapić, Vlada Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekuje da kao predsednik tog tela takođe nastavi da vodi Beograd. „Očekujem da kao predsednik tog tela takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana“, izjavio je Šapić, kako je saopštio Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana