Miličković: Laži i manipulacije Mlađana Ðorđevića Studio B

Objavljeno: 17.10.2020. 19:50 Izmenjeno: 17.10.2020. 20:12

Milosav Miličković, član Predsedništva SNS uputio saopštenje u kome je odbacio kao laž i manipulaciju tvrdnje lidera pokreta Oslobođenje Mlađana Ðorđevića na račun predsednika Vučića i finansiranje radova na Hramu Sv. Save. Saopštenje objavljujemo u celosti.

Saopštenje Milosava Miličkovića, člana Predsedništva SNS:

Nasuprot je svim pravoslavnim predanjima i kanonima biti sitni šibicar, manipulator i lažov kakav je Mlađan Đorđević.

Naravno da nije Aleksandar Vučić dao novac iz svog džepa za radove na Hramu Svetog Save u Beogradu niti je to ikada tvrdio, već se radovi završavaju novcem iz budžeta.

Dok mantra ovu mantru o novcu svih građana Srbije, Mlađan Đorđević, u narodu i dalje poznat samo kao kum i najbliži saradnik i u poslovima i na funkcijama Dragana Đilasa i savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića, mogao bi konačno da objasni i kako su on i saborci u vreme svoje vlasti raspolagali tim novcem.

Kako su se na računima njihovih privatnih kompanija gomilali milioni i milioni evra, raznim šemama, baš za vreme dok su bili na vlasti u Srbiji, koja je istovremeno tonula u ekonomsko beznađe, a građani brzinom svetlosti siromašili. Pamti ih narod u Srbiji po ulaganju u jednu repliku Terazija.

Kada objasni rasprodaju i privredno sakaćenje naše zemlje, Mlađan Đorđević „prepodobni“ mogao bi objasniti i sve odluke kojima su on i saborci doprineli takozvanoj nezavisnosti Kosova. Svaka do jedne smanjila je suverenitet naše zemlje i delo je takozvanih patriota kojim mobilni svira „Oj, Kosovo“, dok se džepovi pune milionima. Zna naš narod na Kosovu i Metohiji odlično te i takve.

Zbog svega učinjenog u vreme dok su bili na vlasti i odlučivali u Srbiji, narod zna da su Đilasove i Đorđevićeve brige i za bolji život građana i za Kosovo i Metohiju apsolutno lažne. Čiste šibicarske fore u želji da se vrate u fotelju u kojoj za Đilasa i Đorđevića nema ni kanona, niti bilo čega svetog i u toj nameri ne libe se čak ni da iznose najjadnije moguće laži i vode hajke na patrijarha Irineja i Srpsku pravoslavnu crkvu. Ali tako je to valjda u njihovom svetu tajkuna.

U pristojnoj i normalnoj Srbiji, kakva je danas na čelu sa Aleksandrom Vučićem, radovaćemo se i bićemo ponosni na završetak radova, svečano otvaranje i osveštanje Hrama Svetog Save, jednom od tri najveća pravoslavna hrama na svetu, a Đorđević i Đilas nek nastave da šibicare, stoji u saopštenju Miličkovića.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *