Sajam zapošljavanja u Opštini Rakovica Studio B

Objavljeno: 07.03.2020. 12:32 Izmenjeno: 07.03.2020. 16:38

Opština Rakovica i Nacionalna služba za zapošljavanje organizovali su još jedan Sajam zapošljavanja u zgradi te opštine.

Ovogodišnji Sajam okupio je 39 fimi koje su ponudile  916 radnih mesta, a u ponudi su se našli poslovi koji su obuhvatili različita zanimanja, od lekara specijalista preko poslova ekonomske struke do radnika u ugostiteljstvu i proizvodnji.

Sajmovi zapošljavanja predstavljaju dobru priliku da građani u razgovoru sa poslodavcima dobiju potrebne informacije o različitim profilima koji su u ponudi. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja podržalo je održavanje ovakvih sajmova, kako bi procenat nezaposlenih u našoj zemlji bio još manji.

Najveći poslodavac na Sajmu zapošljavanja u Rakovici bila je kineska kompanija Meita, koja je tražila više stotina radnika za proširenje proizvodnje.

Tokom trajanja sajma zapošljavanja u Rakovici, nezaposleni i poslodavci mogli su da dobiju sve informacije o aktuelnim programima Nacionalne službe za zapošljavanje, a nezaposlenima je pružena pomoć u pisanju CV-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Utorak
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana