Sajam naoružanja Studio B

Objavljeno: 27.06.2019. 15:25 Izmenjeno: 27.06.2019. 15:32

Tri decenije vizije i posvećenosti, postavljanje standard u kvalitetu pruženih usluga. Sve to je “Trag grupaciju” označilo kao modernu kompaniju koja klijentima širom sveta pruža sledeće usluge: fizičko obezbeđenje objekata, obezbeđenje vojnog transporta, uključujući prevoz i organizaciju, logističke usluge, obezbeđenje javnih skupova, bezbednosni konsalting i zaštitu VIP lica.

Sajam naoružanja i vojne opreme najbolje  pokazuje koliko je posao “Trag grupacije” važan, ali i rizičan u isto vreme. Prevoz i organizacija transport, uz obezbeđenje, zatim pribavljanje svih dozvola u zemlji I inostranstvu za prevoz naotužanja i vojne opreme, zahteva veliku mobilnost timova podsećaju u ovoj kompaniji.

„Trag grupacija“ ispunjava sve zahteve svojih klijenata, kreirajući najbolja rešenja. Uz pozdanost i preciznost, bilo u drumskom, pomorskom ili avio saobraćaju, u najkraćem roku ispunjava zahteve klijenata. Sve to je, kako podsećaju u kompanije, proizvod tradicije i predanog rada koji je započet još 1989. Godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana