Šahovski turnir u školi „Veljko Ramadanović” Beoinfo

Objavljeno: 30.09.2016. 11:19 Izmenjeno: 30.09.2016. 11:19

U okviru projekta „Ja hoću, ja mogu da…”, koji je podržala Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima, Udruženje osoba sa invaliditetom Beograda u partenerstvu sa Beogradskim šahovskim klubom slepih „Napredak” organizuje šahovski turnir osoba sa invaliditetom i za slepe i slabovide pod nazivom „Povuci potez”.

Turnir će se održati u Školi za decu oštećenog vida „Veljko Ramadanović” u ponedeljak i utorak, 3. i 4. oktobra. Očekuje se do dvadeset i pet učesnika – ekipa,  a turnir će se igrati po švajcarskom sistemu, u sedam kola sa tempom igre 40 minuta po igraču.

Udruženje osoba sa invaliditetom Beograda, takođe u okviru ovog projekta, organizuje 11. oktobra u 17 časova književno veče pod nazivom „Moje pesme, moja dela” koje će se održati u Ustanovi kulture „Palilula” (Mitropolita Petra 8). U programu će učestvovati književnici Grozdana Lučić Lalić i Savo Božić Ružin i pesnikinje Emilija Matić i Milka Šolaja. Tribina „Prihvati, podrži i zaposli  osobu sa invaliditetom” održaće se 18. oktobra u 13 časova na Trgu Nikole Pašića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 1°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana