Šabac: SNS i Z.Srbija se dogovorili o programskim ciljevima Tanjug

Objavljeno: 14.09.2020. 12:35 Izmenjeno: 14.09.2020. 12:35

Šabački odbor Srpske napredne stranke postigao je sa predstavnicima Zapadne Srbije dogovor o programskim ciljevima u budućoj vlasti, saopštio je SNS.

Kako se navodi, na današnjem sastanku razgovaralo se o mogućoj koaliciji u Šapcu i usklađivanju izbornih programa u interesu građana.

Tokom susreta nije bilo reči o raspodeli vlasti niti imenovanjima, već se govorilo o stvaranju što povoljnijih uslova za ekonomski razvoj grada, proceni potencijala za ulaganja, privlačenju domaćih i stranih investitora, razvoju prigradskih i seoskih područja, kao i predlozima za sprovođenje socijalne i zdravstvene politike, saopštio je SNS.

Kako navode, jedan od glavnih prioriteta nove vlasti biće stvaranje uslova i motivisanje mladih da ostanu u Šapcu i tu grade svoju budućnost.

SNS navodi da je potencijal za razgovore sa predstavnicima Zapadne Srbije prepoznat u činjenici da je Zapadna Srbija priznala rezultate ponovljenih izbora u Šapcu, što je ocenjeno kao politički korektno.

„Iako je dogovorom Srpske napredne stranke i Zapadne Srbije o programskim ciljevima promovisana nova skupštinska većina, otvoreno pozivamo i sve ostale izabrane predstavnike građana, pre svega predstavnike manjina, koji čine deo novog skupštinskog saziva, da nam se pridruže“, navodi SNS.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana