Roma Company subvencioniše sa 50% materijala za krečenje stambenih zgrada Studio B

Objavljeno: 15.09.2020. 13:01 Izmenjeno: 15.09.2020. 13:03

Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari 59 stambenih zajednica u Beogradu i Obrenovcu renoviraće svoje zgrade.

Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine subvencioniše sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, počinje sređivanje hodnika i ulaza 56 stambenih zajednica sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara, kao i 3 stambene zajednice sa opštine Obrenovac.

„Već treću godinu zaredom ovim projektom želimo da ukažemo, ojačamo i održimo svest ljudi prema svojoj okolini. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate i što iz godine u godinu imamo sve veči broj sređenih ulaza. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjanja polovine neophodnog materijala, doprineti tome da stanari i upravnici zgrada udahnu vedrinu i sjaj, povrate svežinu i čistotu ulaza, kako bi naš grad izgledao bolje, a samim tim i život u njemu“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koje su se prijavili za subvenciju, dobili su na poklon i lojalti karticu „MOJA ZGRADA“, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 22°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana