Republika Srpska zahvalna Beogradu i Srbiji na doprinosu masovnoj imunizaciji Beoinfo

Objavljeno: 01.04.2021. 15:08 Izmenjeno: 01.04.2021. 15:08

Ministar Vlade Republike Srpske zahvalio Beogradu i Srbiji na saradnji u procesu masovne imunizacije.

Gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je saradnja naše zemlje i prestonice sa Republikom Srpskom izuzetna u domenu organizovanja i pomoći u procesu masovne vakcinacije.

– Saradnja koju oduvek imamo, a posebno u teškim vremenima, od izuzetnog je značaja. Veoma sam ponosan na to kako teče proces masovne imunizacije, a posebno na činjenicu da su Srbija i Beograd u ovom procesu pružili pomoć Republici Srpskoj – rekao je gradonačelnik.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Alen Šeranić uputio je reči zahvalnosti gradonačelniku Radojičiću i istakao da ceni saradnju i doprinos da se proces vakcinacije zaposlenih u zdravstvenim ustanovama i ustanovama socijalne zaštite iz Republike Srpske odvija u Beogradu. Ministar je posebnu zahvalnost uputio predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji je dao lični doprinos ovakvom vidu podrške i saradnje.

Gradonačelnik Radojičić je dodao da zaposleni u ustanovama socijalne zaštite i u zdravstvenom sistemu predstavljaju kategorije koje su najviše izložene riziku od virusa kovid-19.

– Delim mišljenje uvaženog ministra Šeranića i smatram da su u ovom trenutku solidarnost ljudi i dobra koordinacija procesa masovne imunizacije  od izuzetnog značaja – zaključio je gradonačelnik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana