Rekonstrukcija ulica u Batajnici Studio B

Objavljeno: 05.09.2021. 18:36 Izmenjeno: 05.09.2021. 18:52

Stanovnici Vojvode Novaka, Branislava Barišića Doktora i okolnih ulica u Batajnici, više neće morati da hodaju prašnjavom ulicom i uništavaju svoje automobile vozeći kaldrmom, jer će ova važna saobraćajnica biti asfaltirana

Batajnica je iz dana u dan sve prostranija, pa je potreba za rekonstrukcijom i asfaltiranjem ulica u tom naselju sve veća, objašnjava član veća opštine Zemun Boško Radovanović. Ističe da su obnovljene još dve važne saobraćajnice, što će umnogome olakšati život stanovnicima tog dela grada. Radovanović precizira da opština Zemun intenzivno radi na uredjivanju ovog zemunskog naselja, što se ogleda u rekonstrukciji ulica i škola, i dodaje da je plan da do zime budu asfaltirane sve prioritetne saobraćajnice u tom delu grada.

U Batajnici se rade i kapitalni projekti, kao što je proširenje Belegiške ulice na širinu od 5,5 metara i njeno produženje do izlaza na autoput, objašnjava Radovanović i dodaje da je na inicijativu opštine Zemun, u tom naselju već uradjena i rekonstrukcija brojnih važnih saobraćajnica.

Osim asfaltiranja ulica, u Batajnici je u toku i rekonstrukcija osnovne škole ,,Svetislav Golubović Mitraljeta’’, naglašava Radovanović i objašnjava da će nakon obnove, škola biti proširena, a biće izgradjen i još jedan sprat. Sve to kaže clan veća opštine Zemun, pokazatelj je da opština ulaže sve napore kako bi stanovnici Batajnice imali što bolji i kvalitetniji život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 29°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana