Rekonstrukcija ulica i međublokovskog prostora u Borči Studio B

Objavljeno: 07.10.2020. 13:25 Izmenjeno: 07.10.2020. 13:25

Na inicijativu Gradske opštine Palilula u toku su radovi na rekonstrukciji Hopovske ulice u Borči.

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković i predsednik gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišli su radove na rekonstrukciji Hopovske ulice u Borči, kao i radove na uređenju međublokovskog prostora u Borči 5, na lokaciji između ulica Severina Bijelića i Miladina Zarića.

Pomoćnik gradonačelnika podsetio je da su na inicijativu Gradske opštine Palilula u toku radovi na rekonstrukciji Hopovske ulice u Borči i to u dužini od 750 metara, širine šest metara, sve do Ulice Rastka Nemanjića.

– Radove izvodi JKP „Beograd put” sa planiranim završetkom do sredine oktobra. Vrednost radova je 24 miliona dinara sa PDV-om. Urađen je prvi sloj asfalta, a trenutno se radi na nivelaciji šahtova i ivičnjaka i pripremi za završni asfaltni sloj – rekao je Marković.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić istakao je da je Opština Palilula u sklopu investicionih radova na uređenju međublokovskog prostora i pristupnih saobraćajnica izdvojila preko 60 miliona dinara za uređenje deset lokacija.

– Vrednost radova na uređenju međublokovskog prostora u Borči 5, na lokaciji između ulica Severina Bijelića i Miladina Zarića, iznosi 18,5 miliona dinara. Radovima je obuhvaćeno više od 3.000 kvadratnih metara – rekao je Jovičić.

Marković i Jovičić su podsetili da je samo za asfaltiranje na opštini Palilula od početka 2020. godine do danas uloženo više od 149 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana