Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Rakovica Beoinfo

Objavljeno: 07.11.2016. 09:27 Izmenjeno: 07.11.2016. 15:40

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od utorka 8. novembra do četvrtka, 10. novembra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 6 do 14 sati osetiće potrošači u naseljima: Rakovica, Resnik i Stara Rakovica (8. novembra), Miljakovac 1 i 2, Kanarevo brdo i Košutnjak (9. novembra), Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo (10. novembra).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana