Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Palilula Beoinfo

Objavljeno: 22.03.2021. 10:08 Izmenjeno: 22.03.2021. 10:08

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula od ponedeljka, 22. marta do subote, 27. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode osetiće potrošači 22. i 23. marta, od 22 do 6 sati, u naseljima Borča i Krnjača, u Partizanskom bloku, blokovima Branko Momirov i Sutjeska, a u naseljima Kotež i Ovča 23. i 24. marta. Stanovnici naselja Borča iz centralnog i severnog dela će 24. i 25. marta biti bez vode, a 25. i 26. marta građani u južnom delu i Bloku Save Kovačevića. Radovi na mreži će se vršiti i u blokovima Grge Andrijanovića i Braće Marić.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Redovno ispiranje vodovodne mreže, koje se obavlja nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Oblačno

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana