Raspisan konkurs za tezge na Beogradskoj tvrđavi

Objavljeno: 24.03.2016. 10:20 Izmenjeno: 24.03.2016. 10:20

Javno preduzeće „Beogradska tvrđava“ raspisalo je konkurs za postavljanje tezgi i drugih privremenih pokretnih objekata na prostoru Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan, na period od godinu dana.

Konkurs je raspisan za postavljenje kolica i tezgi za prodaju suvenira, umetničkih predmeta i proizvoda starih zanata, tezgi za prodaju razglednica i turističkih publikacija, kolica za prodaju osvežavajućih napitaka, kolica za hot-dog, aparata za kokice, stalaka za prodaju balona…

Prijave na konkurs mogu se podneti do 7. aprila 2016. godine, a konkurs će biti sproveden putem usmenog javnog nadmetanja 11. aprila u Kuli Nebojša na Donjem gradu Beogradske tvrđave.

Prijava se podnosi za jednu lokaciju i jedan objekat na lokaciji, s tim što se učesnicima konkursa ne ograničava broj prijava koje mogu podneti.

Vrste objekata i njihova namena, lokacije i početni iznosi, kao i opšti i posebni uslovi konkursa, sadržani su u konkursnoj dokumenaciji, koja se može preuzeti na sajtu Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“ ( ) i u Odeljenju za pravne poslove JP „Beogradska tvrđava“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 9°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 12°C
Min: 0°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana