Radulović nastavio da proziva Šapića za zloupotrebe Studio B

Objavljeno: 07.02.2018. 09:27 Izmenjeno: 07.02.2018. 13:33

Lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović nastavio je da na tviteru proziva Aleksandra Šapića, kandidata za gradonačelnika Beograda, predsednika opštine Novi Beograd i nekadašnjeg Đilasovog pomoćnika, javno ga optužujući za zloupotrebu javnih resursa i druge nezakonite radnje.

Radulović na početku kaže…

Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je osnivač humanitarne organizacije i da skupštinsku većinu čine vaša rodbina i prijatelji uz pomoć recimo Šešeljevog sina. I da onda predložite skupštini da je pokloni vama. Da li je ovo zloupotreba?, napisao je Radulović.

On je zatim Šapića prozvao i za nezakonite radnje oko načina na koji se koriste termini na bazenu SPC 11.april…

Zamislite da ste predsednik neke opštine koja je vlasnik bazena. I da onda sve najbolje termine na tom bazenu date sportskim klubovima u kojima ste vlasnik, suvlasnik ili burazer neke vrste. Da li je to zloupotreba javnih ovlašćenja i javnog resursa?, pita se Radulović i nastavlja…

Zamislite onda da uz pomoć odbornika, vaše rodbine, prijatelja i Šešeljevog sina, za one termine na bazenu koje niko neće, organizujete „besplatnu“ školu plivanja koju plaća opština iz budžeta istim tim vašim klubovima. Da li je to zloupotreba?, navodi Radulović.

On Šapiću zamera i na načinu na koji je organizovao besplatne izlete, optužujući ga, ponovo, za zloupotrebe…

Zamislite da ste predsednik opštine koja ima mnogo osnovnih škola koje imaju različite potrebe za koje praktično ne odvojite pare. A novac, 10 puta više, odvojite za „besplatne“ izlete koje plaćate svojim burazerskim firmama. Da li je to zloupotreba?, javno je Radulović na tviteru upitao Aleksandra Šapića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 24°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana