Radovi u ulici Svetozara Markovića Studio B

BeogradBeograd Pocetna 20. 09. 2019. 13:01:58

Radnici JKP Beograd puta nastavljaju radove u ulici Svetozara Markovića u delu od Nemanjine do Birčaninove. Na potezu koji se trenutno radi postavlja se novi asfalt i na kolovozu i na trotoarima, koji su bili u jako lošem stanju.

Sezona rekonstrukcije centralnih beogradskih ulica bliži se kraju. Nakon obnove dela Resavske ulice gde su zamenjene vodovodne, kanalizacione, toplovodne instalacije i gde je sužen kolovoz, radnici JKP Beograd puta počeli su sa radovima u ulici Svetozara Markovića. Iako se tokom izvodjenja radova menja uobičajen ritam života, stanari i prolaznici podržavaju politiku uredjenja prestonice.

Izvršni direktor za tehničke poslove  JKP Beograd-puta  Aleksandar Svilar najavljuje da će se od ponedeljka ovaj deo ulice vratiti u normalan režim saobraćaja.

Nakon završetka prve faze radova u ulici Svetozara Markovića, u delu od Kralja Milana do Nemanjine, gde je kompletno zamenjen asfalt na kolovozu, radnici privode kraju potez od Nemanjine do Birčanine, gde je posao bio zahtevniji budući da su trotoari bili u devastiranom stanju.

Saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu uz postavljenu odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju do ponedeljka, kada će biti pušten u punom profilu. U  trećoj fazi radovi će se izvoditi u delu od Birčaninove do Tiršove ulice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Subota
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana