RADOVI U BLAGOJA JOVOVIĆA studio b

Objavljeno: 08.06.2023. 15:55 Izmenjeno: 08.06.2023. 15:55

U ulici Blagoja Jovovića u toku su radovi na rekonstrukciji unutar –blokovske površine, asfaltiranju kolskih i pešačkih staza, kao i prilaza zgradama.   Radovi na površini od oko 850 kvadrata, izvode se u okviru Programa uređenja nekategorisanim putevima i saobraćajnim površinama unutar bloka, koje finansira Gradska opština Zemun.   Očekivani završetak radova je početkom meseca […]

U ulici Blagoja Jovovića u toku su radovi na rekonstrukciji unutar –blokovske površine, asfaltiranju kolskih i pešačkih staza, kao i prilaza zgradama.

 

Radovi na površini od oko 850 kvadrata, izvode se u okviru Programa uređenja nekategorisanim putevima i saobraćajnim površinama unutar bloka, koje finansira Gradska opština Zemun.

 

Očekivani završetak radova je početkom meseca jula, i građani ovog stambenog bloka dobiće funkcionalnu i uređenu površinu.

 

Gradska opština Zemun u kontinuitetu ulaže sredstva u uređenje nekategorisanih puteva, staza, parkinga, prilaza zgradama i unutar-blokovskih površina u svim zemunskim naseljima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana