Radovi na saobraćajnoj signalizaciji u Brankovoj ulici od 17. do 20. oktobra beoinfo

Objavljeno: 16.10.2020. 12:54 Izmenjeno: 16.10.2020. 14:31

Zbog radova na modernizaciji svetlosne saobraćajne signalizacije u Brankovoj ulici, od 17. do 20. oktobra neće raditi signalizacija na rasrksnici sa Pop Lukinom i Carice Milice, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Radovi na raskrsnici sa Ulicom carice Milice obavljaće se 17. i 18. oktobra, dok će se na raskrsnici sa Pop Lukinom obavljati 19. i 20. oktobra. Za saobraćaj u tom periodu neće biti dozvoljeno levo skretanje sa Brankovog mosta u Pop Lukinu, navodi se u saopštenju.

Tokom radova neće raditi svetlosni saobraćajni signali na pomenute dve raskrsnice, a saobraćaj će se odvijati uz asistenciju saobraćajne policije. Iz Sekretarijata za saobraćaj mole sve učesnike u saobraćaju na povećan oprez, strpljenje, solidarnost i razumevanje, navodi se u saopštenju.

 

Postavljanje kontaktne mreže na raskrsnici Takovske, 27. marta i Džordža Vašingtona

Za vreme postavljanja kontaktne mreže na raskrsnici ulica Takovske, 27. marta i Džordža Vašingtona, u nedelju 18. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza tokom čitavog dana, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi u dve faze na po pola raskrsnice. U prvoj fazi, saobraćaj u Takovskoj se odvija dvosmerno u krajnje dve trake bliže Ulici 27. marta, pri čemu će biti onemogućen saobraćaj u pravcu 27. marta – Džordža Vašingtona.

U drugoj fazi, saobraćaj u Takovskoj se odvija dvosmerno u krajnje dve trake bliže Ulici Džordža Vašingtona, pri čemu će biti onemogućen saobraćaj u pravcu 27. marta – Džordža Vašingtona.

Tokom izvođenja ovih radova vozila sa linije javnog prevoza 5A (Dorćol /SRC „Milan Gale Muškatirović” – Vukov spomenik) ići će trasom: terminus „Dorćol” /SRC „Milan Gale Muškatirović”/ – Tadeuša Košćuška – Bulevar vojvode Bojovića – Dunavska – Žorža Klemansoa – Venizelosova – Poenkareova – Cvijićeva – Starine Novaka – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Vozila sa linije javnog prevoza 79 će u zoni radova saobraćati trasom: terminus „Dorćol” /SRC „Milan Gale Muškatirović”/ – Tadeuša Košćuška – Bulevar vojvode Bojovića – Dunavska – Žorža Klemansoa – Venizelosova – Poenkareova – Cvijićeva – Dimitrija Tucovića i dalje redovnom trasom.
Privremeno se ukidaju trolejbuske linije 28 i 40 i umesto njih će saobraćati autobuska linija 28A na relaciji Studentski trg – Zvezdara.

Vozila sa linija javnog prevoza 27N i 32N će u oba smera saobraćati na trasi: Trg republike (polazna stajališta za dnevne linije 27, 32E, 35 i 43) – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike – Makedonska – Svetogorska – Majora Ilića – 27. marta i dalje redovno.

Vozila sa linije javnog prevoza 401N će saobraćati na trasi: Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Cvijićeva – Starine Novaka i dalje redovnom trasom.

Privremeno se izmešta stajalište „27. marta” (smer prema Pančevačkom mostu) na lokaciju koja se nalazi oko 45 metara posle raskrsnice sa Dalmatinskom ulicom, odnosno na poziciju stuba nosača kontaktne mreže između objekata sa kućnim brojem 38 i 40.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 31°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 35°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana