Radovi na saobraćajnoj infrastrukturi moraju da budu brži Tanjug

Objavljeno: 02.02.2022. 12:16 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:07

Kada razgovarate s ljudima po Srbiji, njih zanima samo da imaju put, bilo da je autoput ili lokalni put, i s druge strane da imaju dovoljno struje i da im naftni derivati nisu mnogo skupi. Onda dajte da uradimo najviše što možemo“, rekla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je  da radovi na izgradnji saobraćajne infrastrukture malo kasne i da bi moglo više da se uradi na tom planu.

„Veoma sam ponosna na sve te stotine kilometara autoputeva koje sam uradila kao ministraka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Mislim da sam i te kako deo celog procesa izgradnje autoputeva, zato što na ugovoru za nastavak autoputa “Miloš Veliki“ od Čačka do Požege stoji moj potpis“, rekla je ona gostujući na TV K1.

Dodala je kako je dobro što su poslovi u saobraćjaju i infrastrukturi nastavljeni, ali da „možda mogu da idu malo bolje i da neke stvari tu kasne“.

„To što kasne više nije pitanje za mene. Minsitarstvo je sve pripremilo, mi smo govorili da će mnogo ranije biti zvršene neke stvari. Da li su se dobro uradili neki određeni postupci, da li su na vreme sprovedeni, to je sad piranje“, rekla je Mihajlovićeva.

Dodala je kako je sigurna da bi, da je ona i dalje ministarka saobraćhaja i infrastrukture, sve to bilo završeno mnogo ranije.

„Mislim da je jako važno da se kaže da svako od nas mora da da svoj maksimum, makar vlada bila oročena na godinu dana. Nije uvek jednostavno raditi kada je vlada u startu oročena na godinu dana, ali godina je 365 dana. To znači da svih 365 dana morate kompletno sebe da date onome što radite, šta god to bilo“, ocenila je Mihajlovićeva.

Dodala je da, bez obzira da li njeno mišljenje nekome smeta, smatra da neke stvari u infrastrukturi mogu da idu brže.

„Ja sam šest godina radila taj poso i odlično znam. Uvek ću biti ponosna i srećna za svaki metar autoputa, jer znam koliko je to posao. Ali, isto tako smatram da moramo da uradimo mnogo više kad govorimo o putevima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 10°C

Pretežno oblačno

Subota
Jak vetar

Max: 14°C
Min: 6°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana