Radovi na objektima u Velikom i Malom Mokrom Lugu beoinfo

Objavljeno: 26.08.2022. 11:45 Izmenjeno: 26.08.2022. 11:45

Pored uslužnog centra, sugrađanima će biti dostupne i usluge Pošte a biće otvorena i kancelarija Policijske stanice Zvezdara.

Predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić obišao je radove na zameni kotlarnice u Osnovnoj školi „Vladislav Petković Dis” u Velikom Mokrom Lugu, saopšteno je iz ove opštine. Jeremić je zajedno sa saradnicima obišao i radove koji se izvode na objektu ambulante Doma zdravlja u Velikom Mokrom Lugu. Za realizaciju ovih radova izdvojena su sredstva iz budžeta Gradske opštine Zvezdara.

– Trenutno se realizuju radovi na rekonstrukciji dela krova i fasada objekta. Očekujem da će u drugoj polovini septembra biti završeni radovi čime će ovaj objekat, koji inače opslužuje oko pet hiljada naših sugrađana, biti u potpuno drugačijem izdanju. Inače, urađene su i staze oko ambulante – naglasio je Jeremić.

Predstavnici Opštine su na kraju obišli i završne radove na objektu Opštinskog uslužnog centra u Malom Mokrom Lugu, čije otvaranje je planirano za 1. septembar. Kompletni radovi su finansirani iz opštinskog budžeta. Pored uslužnog centra, sugrađanima će biti dostupne i usluge Pošte a biće otvorena i kancelarija Policijske stanice Zvezdara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 22°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana