Radovi na obilaznici oko BG produžavaju se do 26. oktobra Tanjug

Objavljeno: 11.10.2020. 14:55 Izmenjeno: 11.10.2020. 17:21

 Radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnoj desnoj traci na obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke, produžavaju se do 26. oktobra, pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, saopšteno je iz JP „Putevi Srbije“

Na auto-putu E-75, u zoni Batajničke petlje, vrši se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije i opreme, zbog izvođenja radova na završetku izgradnje kompleksa petlje Batajnica.

Kako saopštavaju iz Puteva Srbije, za vozila koja se nakon isključenja sa auto-puta, iz smera Novog Sada i smera Čačak, kreću ka Zemunu, na deonici dužine oko 150 metara biće zauzeta desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Planirano trajanje izmene režima saobraćaja na toj deonici je do 05. aprila, 2021. godine.

Na auto-putu E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, do 01. novembra biće izvođeni radovi na održavanju puta, a za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala produžava se obustava saobraćaja na deonici Kula – Vrbas, do 12. oktobra, a alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula.

Kod raskrsnici na državnom putu I B reda broj 12 i Puta šajkaškog odreda, na teritoriji Novog Sada, do 31. decembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji, odnosno izgradnji kružnog toka, a u zoni gradilišta, vršiće se preusmeravanje vozila sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

Kako se navodi u saopštenju Puteva Srbije, na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana