Radovi menjaju režim saobraćaja Beoinfo

Objavljeno: 24.09.2016. 09:00 Izmenjeno: 24.09.2016. 14:45

Javno komunalno preduzeće „Beograd-put” popravljaće dilatacione spojnice, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u Ulici Milorada Draškovića, od Rasinske do okretnice u Nićifora Ninkovića, od danas do 29. septembra.

Tokom radova menja se režim rada linija javnog prevoza. Vozila sa linije 42 saobraćaće u oba smera izmenjenom trasom i to ulicama Milorada Draškovića, Georgija Ostrogorskog, Oplenačkom, 11. krajiške divizije, Patrijarha Joanikija do terminusa „Vidikovac” sa oznakom 42L. Autobusi 56 i 59  ići će ulicama Milorada Draškovića, Rasinskom, Dimitrija Vučenova, 17. oktobra, Oplenačkom, 11. krajiške divizije i dalje redovnim trasama do Zelenog venca i Slavije, sa oznakama 56L1 i 59L. Vozila sa linija E2 i 56N će se kretati istom trasom kao i linije 56L1 i 59L, koje će koristiti stajalište „11. krajiške divizije” (šifra 2206). Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva ostala postojeća stajališta, naveo je Sekretarijat za saobraćaj.

„Beogradske elektrane” širiće toplovodnu mrežu i priključivaće objekte na toplovod, pri čemu će doći do izmene režima i zatvaranja saobraćaja u delu Ulice Marka Oreškovića 18, između Vojvode Savatija i Bulevara kralja Aleksandra. Radi se po fazama, tako da se u prvoj fazi do 27. septembra zatvara saobraćaj u navedenom delu Ulice Marka Oreškovića, a u drugoj se do 29. septembra menja režim saobraćaja na ovoj deonici.

Radovi na toplovodnoj mreži obavljaće se i u delu Ulice kralja Milutina, u zoni raskrsnice sa Krunskom do 1. oktobra. Vozila sa linije 24 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića, na delu od raskrsnice ulica Beogradske i Njegoševe do raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Desanke Maksimović, saobraćati Beogradskom ulicom i Bulevarom kralja Aleksandra. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu, a na izmenjenom delu koristiće postojeća stajališta, ističe se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana