Radojičić poklonima obradovao decu u Prihvatilištu Tanjug, Beoinfo

Objavljeno: 18.02.2022. 12:25 Izmenjeno: 18.02.2022. 12:28

Radojičić im je u januaru, kada ih je posetio, obećao da će Grad te želje ispuniti.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obradovao je  decu i mlade iz beogradskog Prihvatilišta, kojima je doneo poklone, pošto su mu prilikom prethodnog susreta predala „spisak novogodišnjih želja“.

„Važno je da ih obradujemo, ali je još važnije da pošaljemo poruku da ljudima može da se veruje. Da mogu da veruju da ćete ispuniti ono što ste obećali“, rekao je Radojičić za Tanjug.

Podsetio je i da je njegov mandat gradonačelnika počeo susretom sa decom iz Prihvatilišta, kao i da je 2019. godine Grad značajno poboljšao uslove te ustanove.

Dodao je da je Grad Beograd u prethodne četiri godine brinuo o potrebama ranjivih grupa sugrađana i vodio socijalno odgovornu politiku.

Takođe, Radojičić je iskazao zahvalnost svim ljudima koji su dali doprinos unapređenju uslova u toj oblasti.

„Grad se dosta prilagodio deci i omogućio im da u boljim uslovima rastu, da se igraju, obrazuju i da se leče“, kazao je Radojičić.

On je posebno zahvalio ljudima koji rade u Prihvatilištu i poželeo deci koja su napustila ustanovu puno sreće u narednom periodu.

„Deci koja su prošla kroz Prihvatilište želim mnogo više sreće u životu u narednom periodu nego što su imala u prethodnom“, rekao je Radojičić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Ponedeljak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana