Radojičić: Čast mi je da započnemo projekat METRO Novosti

Objavljeno: 08.06.2018. 13:26 Izmenjeno: 08.06.2018. 18:56

Novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže da je svestan velike odgovornosti koju taj posao nosi i da je na to spreman, ističući da u svom timu ima prekaljene političke borce sa kojima će, uveren je, činiti sjajan tim za Beograd.

„Kad sam prvi put razgovarao sa predsednikom Vučićem, odmah mi je rekao da me vidi na ovom mestu i da veruje da mogu da odgovorim izazovima posla. Imali smo listu na kojoj je bilo nekoliko ljudi koji bi mogli sjajno da obavljaju ovaj posao. Kockice su se složile a ja sam dobio šansu. Verujem da je predsednik sa svojim bogatim političkim iskustvom dobro prepoznao da ja to mogu“, rekao je Radojičić za „Večernje novosti“.

On ističe da će zahvaljujući predanom radu uprave koju nasleđuje, imati tu čast da započnu izgradnju beogradskog metroa.

„Moramo doneti dobre odluke i upoznati javnost sa detaljima ovog projekta. Neophodno je da se umreži čitav javni prevoz kako bismo imali manje putničkih vozila i rasteretili grad. Metro će našu prestonocu staviti na mapu velikih svetskih metropola, a Beograđani će brže stizati kući s posla“, rekao je on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana