Radno vreme tokom novogodišnjih praznika novosti

Objavljeno: 31.12.2022. 09:35 Izmenjeno: 31.12.2022. 09:35

TOKOM prva tri dana nove godine parking u prestonici biće besplatan, a javni gradski prevoz funkcionisaće po nedeljnom redu vožnje.

foto tanjug

TOKOM prva tri dana nove godine parking u prestonici biće besplatan, a javni gradski prevoz funkcionisaće po nedeljnom redu vožnje.

Prvi dan 2023. biće neradan za skoro sve uslužne i trgovinske objekte širom prestonice. Pošta u Takovskoj dežuraće 1. januara. Većina gradskih pijaca u nedelju će biti zatvorena, ali će se njihove kapije otvoriti narednog dana.

PRODAVNICE

Trgovinski objekti 1. januara neće raditi. Tokom 2. i 3. januara prodavnice će biti uglavnom otvorene. Prvi dan nove godine, kao i uvek, neradan je za sve tržne centre. Međutim, vrata bioskopa, koji se nalaze u sklopu ovih centara, biće otvorena.

PIJACE

Zelene pijace će 1. januara biti zatvorene. Planirano je da pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ 1. januara rade skraćeno do 14 časova. Već 2. januara beogradske zelene pijace biće otvorene od 6 do 14 sati.

Garaža na pijaci „Palilula“ neće raditi prvog dana nove godine, dok će u ponedeljak, 1. januara, biti otvorena do 15 časava. Parkiralište na pijaci „Zemun“ radiće tokom praznika 24 časa, a garaža na pijaci „Zeleni venac“ neće raditi 1. januara, dok će 2. januara raditi do 15 časova.

PREVOZ I PARKING

Tokom 1, 2. i 3. januara javni gradski prevoz će funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. JKP „Parking servis“ neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od 1. do 3. januara. U ovom periodu biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama.

APOTEKE

Ukupno pet apoteka „Beograd“ će, kao i ranijih godina, 1. i 2. januara primati kupce 24 časa: u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27. Većina privatnih apoteka radiće po redovnom radnom vremenu tokom praznika.

POŠTA

Glavna pošta u Takovskoj ulici ovih dana biće otvorena non-stop. Prvog dana nove godine dežuraće pošta u Takovskoj i na Aerodromu „Nikola Tesla“. U ponedeljak, 2. januara, osim Glavne dežuraće i šalteri ekspozitura u tržnim centrima u Beogradu. Trećeg dana nove godine biće otvorene sve pošte u prestonici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura -5°C

Vedro

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana