Putin sa špricem u ruci na naslovnoj strani Liberasiona Tanjug

Objavljeno: 13.08.2020. 10:41 Izmenjeno: 13.08.2020. 11:56

Na naslovnoj strani francuskog lista Liberasion objavljena je fotografija predsednika Rusije Vladimira Putina obučenog kao Džejms Bond, ali umesto pištolja Putin drži špric u ruci, što je aluzija na vest da je Rusija registrovala prvu vakcinu protiv korona virusa.

Članak je naslovljen sa „Sutra nikada ne umire“, što je naslov jednog od filmova o Džejmsu Bondu, ali Putin u tekstu nije okarakterisan kao spasilac čovečanstva.

Naprotiv, u članku se Rusija kritikuje i ocenjuje da je neodgovorna jer je požurila da izbaci vakcinu koja, kako se ocenjuje, nije dovoljno proverena.

Putin je 10. avgusta saopštio da je Rusija registrovala prvu vakcinu protiv korona virusa. On je otkrio i da je njegova ćerka bila među prvima koji su primili vakcinu.

Na Zapadu su na vest o ruskoj vakcini reagovali velikom dozom skepticizma.

One Response to “Putin sa špricem u ruci na naslovnoj strani Liberasiona”

  1. petar каже:

    Treba znati, da je Liberation od svog postojanja bio najvecci neprijatelj i anti ruski propagandista a isvih pravoslavnih Slovena. Jedini sloveni koji su imali njihovu podrsku, su bili zadrti Poljcki katolici sa idejama iz XIX veka u neprijatelji srpskog naroda. A svi znamo odakle dolazi njihov kapital i kome pripadaju. Francuzi bi rekli za te novine “ Torchon“ krpa u smislu prljava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Pretežno sunčano

Max: 26°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana