Putevi Srbije o izmeni rezima saobracaja zbog radova Tanjug

Objavljeno: 19.01.2022. 14:35 Izmenjeno: 20.01.2022. 14:01

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.30 časova na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila čekaju 120 minuta, dok na Batrovcima čekaju 180 minuta

Putevi Srbije podsećaju vozače da je na delu auto puta između petlje Vodanj i petlje Kolari zbog radova do 1. marta za saobraćaj predviđena zaustavna traka, dok petlja Kolari u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na deonici između Preljien i Takova u smeru ka ka Beogradu danas do 16.00 časova zatvoreno je uključenje na auto-put na petlji Preljina iz pravca Čačka ka Beogradu, a saobraćaj je preusmeren na put Preljina – Gornji Milanovac, dok je uključenje na auto-put omogućeno na petlji Takovo.

Saobraćaj u smeru Beograd – Čačak odvija se nesmetano.

Na deonici Leskovac (Strojkovce) – Leskovac do 1. maja od 7 do 17časova zbog radova na redovnom održavanju vozila se propuštaju naizmenično.

Na deonici Kokin Brod – Pribojska Banja od 7 do 16 časova zbog radova na rehabilitaciji kolovoza vozila takođe saobraćaju naizmenično i uz semaforsku signalizaciju.

Radovi na deonicama nekih puteva

Na auto-putu E-75, parking – odmorište „Jerina“ u blizini petlje Vodanj, produžavaju se do 15. februara radovi na redovnom održavanju, saopštilo je  JP „Putevi Srbije“.

Odmorište je zatvoreno u smeru ka Nišu. Sledeće dostupno odmorište je stanica za snabdevanje gorivom „Lukoil“.

Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena, do 24. januara produžava se izmenjen režim saobraćaja zbog izgradnje petlje „Pakovraće“. Saobraćaj je preusmeren na privremenu devijaciju i kružnu raskrsnicu.

Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare, produžava se obustava saobraćaja do 31. januara zbog radova na rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Deonica Žabari – Velika Plana do 1. februara radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje.

Na mostu kod Titela preko reke Tise, saobraćaj je zbog radova regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom. Na snazi zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12 tona, a kontrola ukupne dozvoljene mase vozila vrši se tokom 24 sata.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 180 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 120 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana