Ekipe „Vodovoda” brzo reagovale, po otklanjanju kvara „Beograd-put” sanira štetu na kolovozu Studio B

Objavljeno: 23.02.2021. 08:36 Izmenjeno: 23.02.2021. 12:02

Sve raspoložive ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” su na terenu i prema prvim procenama očekuje se da će kvar u Ulici kralja Milana biti otklonjen do 16 časova, izjavio Vladimir Šobot iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

On je za TV Prva podsetio da je danas u ranim jutarnjim časovima došlo do pucanja cevovoda profila 300 milimetara u Ulici kralja Milana ispred broja 13.

– Ekipe su odmah reagovale, zatvorile vodu i do eventualne štete, na sreću, nije došlo. Vodu nemaju naši potrošači u centru grada, i to u Ulici kralja Milana, od Svetozara Markovića do Dragoslava Jovanovića, zatim Terazije, od Dragoslava Jovanovića do Prizrenske ulice, u Dečanskoj ulici i Trg Nikole Pašića. Okolne ulice mogu imati eventualno umanjenje pritiska – naveo je Šobot.

Vladimir Šobot je dodao da je vrlo teško utvrditi uzrok pucanja neke cevi osim ako unapred nema indikacija, što ovde nije bio slučaj.

– Inače, ova cev datira iz 1978. ili 1979. godine. Na pucanje cevi mogu da utiču i tepmeraturne razlike, pogotovo sada kada je velika razlika u temperaturi između jutra i večeri, zatim starost cevi, ali i veliko opterećenje saobraćaja – rekao je Šobot.

On je na kraju rekao da čim ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” završe sa radovima, ekipe JKP „Beograd-put” će sanirati nastalu štetu na kolovozu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 1°C

Vedro

Utorak
Sunčano

Max: 11°C
Min: 0°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana