Promocija Beograda u Moskvi i Sankt Peterburgu Studio B

BeogradBeograd Pocetna 10. 09. 2019. 12:05:20

Turistička organizacija Beograda će od 10. do 12. septembra učestvovati na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi „LEISURE“ gde će pod okriljem Turističke organizacije Srbije predstaviti ponudu naše prestonice za turiste iz Rusije koji su u Beogradu u stalnom porastu.

 

Prema podacima Sekretarijata za upravu / sektor statistike Grada Beograda, gosti iz Rusije su od početka godine ostvarili porast od 31% u dolascima i za 37% u broju ostvarenih noćenja u našem gradu u odnosu na isti period prošle godine. Broj ruskih turista u julu mesecu je bio za 27% veći a ostvarena noćenja za 33% u odnosu na jul prošle godine, što potvrđuje značaj poslovnih aktivnosti na ovom turističkom tržištu.

Tokom sajamskog nastupa, na štandu Srbije u Moskvi biće organizovana prezentacija turističke ponude Beograda, Srbije i ostalih destinacija izlagača iz naše zemlje, namenjena ruskim agencijama, turoperatorima, asocijacijama i medijima, na kojoj će biti organizovana i degustacija srpskih vina.

Po završetku sajma u Moskvi, promocija će biti nastavljena u Sankt Peterburgu, na posebnom promotivnom događaju u hotelu „CROWNE PLAZA-LIGOVSKI“ gde će predstavnici turističke privrede Sankt Peterburga imati prilike da se bliže upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Beograda i Srbije. Prezentaciju Beograda održaće Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 29°C
Min: 14°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana