Promocija Beograda u Izraelu Beoinfo

Objavljeno: 07.02.2018. 12:08 Izmenjeno: 07.02.2018. 12:08

Turistička organizacija Beograda predstavlja na Sajmu turizma IMTM u Tel Avivu turističku ponudu naše prestonice za tržište Izraela, koje je naše najveće i najznačajnije rastuće turističko tržište sa procentom rasta broja gostiju od 204 odsto u 2017. godini.

Prvog dana sajma, štand Beograda i Srbije je posetio Milutin Stanojević, ambasador Republike Srbije u Izraelu, sa saradnicima. Tokom obilaska sajma Yariv Levin, ministar turizma Izraela je posetio štand Srbije gde se susreo sa Marijom Labović, direktorkom TOS-a. Na štandu je bio prisutan i Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija.

Na poslovnim sastancima, turističke agencije, turoperatori i novinari iz Izraela pokazali su veliko interesovanje za Beograd i Srbiju.

Predstavljene su mogućnosti za putovanja, city break, aktivni odmor, gastronomija, kao i specijalizovane turističke ture i programi za goste iz Izraela.
Turisti iz Izraela su u 2017. godini dospela na listu TOP 10 gostiju u Beogradu, odnosno osmom mestu po brojnosti, i drugom po ostvarenim noćenjima. Procenat rasta broja izraelskih turista u prošloj godini je 204 odsto, a ostvarenih noćenja u beogradskim smeštajnim kapacitetima 233 odsto, sa daljom tendencijom rasta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana