Promenjen režim rada javnog prevoza tokom održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica beoinfo

Objavljeno: 20.04.2023. 10:42 Izmenjeno: 22.04.2023. 19:36

Tokom održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica, u subotu, 22. aprila, od 7 do 16 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. U potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od raskrsnice sa ulicama Jovana Brankovića i Carice […]

Tokom održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica, u subotu, 22. aprila, od 7 do 16 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od raskrsnice sa ulicama Jovana Brankovića i Carice Jelene do raskrsnice sa ulicama Novosadskom i Drage Mihailović u Batajnici (osim za vozila privremene lokalne autobuske linije 706AM).

Zbog toga će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način: vozila sa linije 700 će ići od okretnice „Batajnica (železnička stanica)” ulicama Matrozovom, Carice Jelene, Jovana Brankovića, Save Grkinića, Vojvođanskih brigada i dalje redovnom trasom. Vozila na linijama 73, 706 i 706E će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Carice Jelene, Matrozovom do okretnice „Batajnica (železnička stanica)” dok će vozila sa linije 702 ići ulicama Šangajskom i Mladih gorana do privremenog terminusa „Batajnica (Šangajska)”.

Iz ovog sekretarijata su takođe saopštili da se vozila sa linije 703 dele na dva dela, i to na liniju 703L, čija vozila će se kretati trasom: privremeni terminus „Batajnica (Šangajska)” – Mladih gorana – Šangajska – Put za Ugrinovce – Beogradska – terminus „Ugrinovci”, kao i na liniju 703L1, čija vozila će ići trasom: terminus „Zemun /Kej oslobođenja/” – Marka Nikolića – Dr Jovana Subotića – Stevana Markovića – Glavna – Trg Branka Radičevića – Cara Dušana – Batajnički drum – Batajnički drum 6. deo – Batajnički drum 17. deo – Slobodana Bajića – Batajnički drum – Majora Zorana Radosavljevića (Matrozova, Carice Jelene, u smeru ka Keju oslobođenja) – Stevana Dubajića – Kralja Radoslava – Vojvode Nikole Stanjevića – Matrozova – terminus „Batajnica (železnička stanica)”.

Uspostaviće se privremena lokalna autobuska linija 706AM na relaciji „Batajnica (železnička stanica)” – aerodrom Batajnica. Trasa linije biće sledeća: „Batajnica (železnička stanica)” – Matrozova – Carice Jelene – Pukovnika Milenka Pavlovića – terminus „Aerodrom Batajnica”. Vozila sa ove linije će koristiti sva postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana