Promene trasa linija javnog prevoza Beoinfo

Objavljeno: 06.05.2021. 12:39 Izmenjeno: 06.05.2021. 13:10

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici radnih akcija na delu od Ulice Lole Ribara do Avalske ulice, od 8. maja do 30. juna doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje Ulice radnih akcija na delu od Ulice Lole Ribara do Avalske ulice, zbog čega će vozila sa linije 54 u oba smera saobraćati ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Savskom, Bore Stankovića i dalje redovno.

Vozila sa linije 55 u oba smera saobraćaće ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Svete Milutinovića i dalje redovno.

Vozila sa linije 58 i 88 u oba smera saobraćaće ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovno.

Vozila sa linije 512 će u oba smera saobraćati ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje redovno.

Vozila sa linije 521 će u oba smera saobraćati ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje redovno.

Vozila sa linije 522 će saobraćati ulicama Milorada Ćirića, Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

 

Izmene u radu linije 65

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Ljubice Luković, na delu od Severnog bulevara do Volgine ulice u Beogradu (Zvezdara), od 8. maja od 9 časova do 16. maja doći će do promena u radu linije javnog prevoza 65, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 65 će umesto od terminusa „Zvezdara 2” saobraćati prema Novom bežanijskom groblju od terminusa „Omladinski stadion” preko Severnog bulevara i koristiće oznaku 65L.

Privremeno se uspostavlja minibus linija 65L1 koja će u oba smera saobraćati na relaciji: Omladinski stadion – kružni tok kod Bogoslovije – Dragoslava Srejovića – Volgina do okretnice „Zvezdara 2”.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana