Prolećni festival zdravlja Beoinfo

Objavljeno: 28.03.2018. 11:50 Izmenjeno: 28.03.2018. 11:50

Prepoznajući značaj manifestacija posvećenih zdravlju, razvijanju zdravih životnih navika i prevenciji bolesti, i u ovoj godini Sekretarijat za zdravstvo će podržati „Prolećni festival zdravlja”, koji organizuje Udruženje „Festival zdravlja Beograd”.

„Prolećni festival zdravlja” pod sloganom „Za zdravo potomstvo” održaće se 12. i 13. aprila u Domu Vojske Srbije u Beogradu (Braće Jugović 19), sa svečanim otvaranjem 12. aprila u 11 časova.

Ovakvim delovanjem Sekretarijata za zdravstvo i domova zdravlja, čiji je osnivač Grad Beograd, ostvaruju se aktivnosti usmerene na očuvanje i unapređenje zdravlja građana na lokalnom nivou, uključujući razvijanje i formiranje fizički i psihički zdravih i zadovoljnijih građana, kao i prevenciju rizičnog ponašanja ili usvajanja nepoželjnih životnih navika i stavova.

Cilj je da što više građana dobije korisne informacije koje će im pomoći da unaprede zdravstveno stanje, a posetioci će moći da čuju interesantna predavanja brojnih stručnjaka, razgovaraju sa izlagačima na njihovim štandovima i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote. Za najmlađe je predviđen dečji kutak. Takođe, organizovani su i besplatni akreditovani programi za lekare i sestre kako bi stekli nova znanja i sakupili bodove za obnavljanje licence.

Ulaz je besplatan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Oblačno

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 10°C
Min: 2°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana