Projekat – „Maturanti sa stilom“. Tanjug

Objavljeno: 08.05.2019. 16:15 Izmenjeno: 08.05.2019. 16:15

Univerzitet Metropolitan u saradnji sa Centrom za komunikacije FLOU i Tržnim centrom Ušće predstavlja projekat – „Maturanti sa stilom“.

Studenti završne godine Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan će u direktnoj komunikaciji, kroz konsultantske aktivnosti i na licu mesta u TC Ušće (poslednja dva vikenda maja meseca), pomoći budućim maturantima da na maturskoj večeri nastupe sa stilom.
Takođe će biti održana i modna revija ispred TC Ušće u subotu, 01. juna kao završni događaj projekta „Maturanti sa stilom“. Studenti četvrte godine Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan, pod mentorstvom svojih profesora, poznatih modnih dizajnera – Aleksandra Protića, Tijane Pavlov i Katarine Samardžić Urošević, će za modnu reviju kreirati i predstaviti modele namenjene mladima, ali pre svega maturantima.
Pored Centra za komunikacije FLOU i Tržnog centra Ušće, projekat „Maturanti sa stilom“ su podržali i Kompanija Hemofarm iz Vršca, Modna kuća Luna iz Požarevca i Make up Ana Beauty.
Detaljnije informacije o modnom događaju kao i vizuale mogu se videti na  linku -https://www.metropolitan.ac. rs/novosti/studenti-modnog- dizajna-u-ulozi-modnih- stilista-za-buduce-maturante- sa-stilom/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Rosulja (sipeća kiša)

Trenutna temperatura 1°C

Rosulja (sipeća kiša)

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 3°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana