Prirodno da SNS predložži Radojičića za gradonačelnika Tanjug

Objavljeno: 05.06.2018. 09:22 Izmenjeno: 05.06.2018. 09:22

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da je bilo prirodno da Gradski odbor SNS predloži Zorana Radojičića da bude gradonačelnik Beograda, jer je bio prvi na listi.

 

On je naglasio da SNS nije stranka koja vara ljude, da stavlja na listu jednog a kasnije predlaže drugog kandidata.

„Ako smo na prvo mesto stavili Radojičića bilo je prirodno da njemu bude ponuđeno da bude gradonačelnik Beograda. To znači da ćemo nastaviti da sprovodimo isti program koji smo obećali u kampanji“, rekao je Vesić za TV Pink.

Kako kaže, SNS ne vodi politiku jedne stranke već društveno odgovornu politiku, a to su potvrdili gradski izbori gde se na listi našao veliki broj nestranačkih ličnosti.

„Meni će biti zadovoljstvo da radim sa doktorom Radojičićem. To je dokaz da će se grad u naredne četiri godine razvijati istim putem, a to je da se Grad spusti na reke, da će se raditi veliki infrastrukturni projekata, izgradnja dva mosta, dva tunela….“, pojasnio je Vesić.

To što stranka, kako kaže, vodi društveno odgovornu politiku rezultiralo je na izborima sa 45 odsto glasova.

„Kada se ponašate kao opozicija dobijete pet do deset odsto glasova. Društvo ne može da vodi jedna stranka, niti bilo koja stranka ima kapacitet za to.  Ako sprovodite velike promene neophodno je uključiti celo društvo“, zaključio je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Pljusak

Max: 14°C
Min: 11°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana