Prijemni ispiti za fakultete do 5. jula

Objavljeno: 30.06.2020. 13:19 Izmenjeno: 30.06.2020. 13:19

Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, budući brucoši polažu testove u grupama, na distanci i uz obavezno nošenje maski. Na Filološkom fakultetu u Beograda, tri dana će se obavljati prijemni ispiti za prijem u novu školsku godinu

Prodekan za nastavu Dr. Ljiljana Bajić na Filološkom fakultetu kaže da će rezultati testova nakon polaganja prijemnog odmah biti gotovi kako bi upis počeo 13. jula.

„Filološki fakultet tri dana obavlja testove za prijem u novu školsku godinu, danas, prvog i drugog jula. Veliki broj studenata koji se upisuju na četiri akreditovana studijska programa to je oko 1200 prijavljenih studenata treba da prođe kroz fakultet. Z a svakoga kandidata mora biti četiri kvadratna metra prostora da bi se držala ta fizička distanca, drugo svi su sa maskama, svi su prošli ovu dezobarijeru, svi su morali da imaju dezinfekciju ruku, ukoliko je potrebno ona se obavlja i na samom ispitu” – kaže Prodekan za nastavu Dr. Ljiljana Bajić na Filološkom fakultetu i dodaje da će rezultati testova nakon polaganja prijemnog odmah biti gotovi kako bi upis počeo 13. jula.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Nedelja
Malo i umereno oblačno

Max: 29°C
Min: 19°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana