Prijaviti deponiju i napuštena vozila

Objavljeno: 09.03.2016. 13:58 Izmenjeno: 09.03.2016. 13:58

Gradska uprava Grada Beograda i Služba za komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima pozivaju sugrađane da prijave lokacije na kojima se nalaze neuređene površine i zapuštene zelene površine, površine sa smećem i građevinskim šutom.

Gradska komunalna preduzeća će po prijavi obići divlje deponije, a na osnovu stanja na terenu, u zavisnosti od toga koliko je deponija udaljena od naseljenih objekata, veličine deponije i slično, utvrdiće se prioriteti čišćenja.

Takođe, iz „Beokoma“ pozivaju građane da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila. Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP „Parking servis“ ukloniće napuštena vozila u akciji koja uskoro počinje.

Za prijave deponija i sve informacije građani se mogu obratiti „Beokom servisu“ na telefone 0800-11-00-11 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana