Preventivni pregledi u Kamendinu i Ugrinovcima Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 16. 09. 2019. 11:32:59

Na inicijativu Gradske opštine Zemun 14. i 15. septembra organizovani su preventivni ginekološki pregledi i ultrzvuk stomaka u zdravstvenim stanicama u Kamandinu i Urinovcima, saopštavaju iz ove gradske opštine.

foto Beoinfo 
Tim povodom, predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić posetio je građane koji su u Zdravstvenoj stanici „Ugrinovci” čekali na pregled.

– Nastojaćemo da i u narednom periodu građanima omogućimo da u zemunskim zdravstvenim stanicama obave i druge specijalističke preglede. Na ovaj način građanima koji rade pružamo priliku da tokom vikenda posvete više pažnje sebi i svom zdravlju – rekao je predsednik Matić.

Direktorka Doma zdravlja „Zemun” dr Aleksandra Cvetković naglasila je dobru saradnju sa Gradskom opštinom Zemun, koja je izuzetno važna u organizovanju preventivnih kampanja.

Savet za zdravstvo, socijalnu i dečiju zaštitu Gradske opštine Zemun i nadalje će sarađivati sa zdravstvenim ustanovama, školama, obdaništima i udruženjima radi podizanja svesti građana o neophodnosti očuvanja zdravlja, saopštavaju iz opštine Zemun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 26°C
Min: 13°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana