Prelepljeni saobraćajni znaci na Starom gradu Beoinfo

Objavljeno: 22.03.2019. 14:14 Izmenjeno: 22.03.2019. 14:14

Grupa huligana prelepila je danas petnaestak saobraćajnih znakova u zoni A na opštini Stari grad čime je nanela štetu, pre svega građanima koji žive u toj zoni, ali i JKP „Parking servisu”. 

Prema rečima direktora ovog javnog preduzeća Andrije Čupkovića, ukoliko ne postoji saobraćajna signalizacija, građani koji dolaze u tu zonu nemaju obavezu plaćanja parkinga, kao ni obavezu vremenskog ograničenja od 30 minuta.

– Time je najveća šteta napravljena građanima rezidentima koji tu žive, jer im je onemogućeno da se parkiraju pošto su njihova mesta popunjena – precizirao je Čupković.

On je pojasnio da ako nema znaka, nema plaćanja, a zona je uvedena upravo zbog rezidenata i na taj način oni najviše gube.

Čupković je dodao da je policiji prijavljeno šta se desilo, kao i da očekuje od nadležnih organa da reaguju, a na lice mesta došla je i Komunalna policija.

– Reč je o nedopustivom ponašanju kada neko ometa naše sugrađane u normalnim dnevnim aktivnostima. Maksimalno osuđujemo ovaj varvarski čin, jer na ovaj način niko ne dobija, a gube svi građani Beograda – zaključio je Čupković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 36°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana