Predstava „Ljubav je kao čokolada” u Dadovu Beoinfo

Objavljeno: 25.05.2021. 10:50 Izmenjeno: 25.05.2021. 10:50

Na sceni Omladinskog pozorišta „Dadov” u četvrtak, 27. maja, od 18 časova održaće se 260. premijera sa predstavom „Ljubav je čokolada

Predstava je sačinjena od više kratkih priča koje prate živote dvadesetogodišnjaka koji su zatočenici svojih svetova, satkanih od različitih želja, snova i ciljeva. Oni se nadaju ljubavi, žele ljubav, sanjaju o ljubavi, ali njihovi životi nisu zaustavljeni da bi čekali da im se ljubav desi. „Ljubav je kao čokolada” je melodrama o generacijskom problemu, o milenijalskoj samodovoljnosti, kao i pogubnoj metiljavosti koja proizilazi upravo iz nje. Priča o generaciji koja želi da voli i da bude voljena, ali posrće u pokušajima da to ostvari.

Igraju: Nikola Brun, Filip Paprić, Jana Martinov, Lazar Nenadović, Mia Jovanović, Nikola Radulović, Ognjen Ivanov, Olja Nikolić i Vlada Paprić.

Režiju predstave potpisuje Predrag Stojmenović, docent na Katedri za glumu Akademije umetnosti u Beograda i nekadašnji umetnički direktor Dadova.

Kostime za predstavu uradila je Katarina Grčić Nikolić, scenografiju Saško Krstev, a koreografiju Mirko Knežević. Kao dramaturg na predstavi radila je Vanja Šević.

Premijera će biti održana u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama. Reprize će se održati 1, 2. i 3. juna u 18 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Oblačno

Trenutna temperatura -2°C

Oblačno

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana