Predsednik Vučić sastao se sa predsednikom Parlamenta Republike Irak instagram

Objavljeno: 10.10.2023. 10:54 Izmenjeno: 14.10.2023. 10:26

Raduje me što sam imao priliku da poželim dobrodošlicu mohammad.alhelboosi sa kojim sam razgovarao o daljem unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Iraka, kao i o aktuelnoj situaciji na Zapadnom Balkanu i Bliskom istoku, te o neophodnosti dijaloga u kontekstu rešavanja svih otvorenih pitanja. Zahvalio sam prijateljskoj Republici Irak na doslednoj i principijelnoj poziciji o nepriznavanju […]

Raduje me što sam imao priliku da poželim dobrodošlicu mohammad.alhelboosi sa kojim sam razgovarao o daljem unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Iraka, kao i o aktuelnoj situaciji na Zapadnom Balkanu i Bliskom istoku, te o neophodnosti dijaloga u kontekstu rešavanja svih otvorenih pitanja.

Zahvalio sam prijateljskoj Republici Irak na doslednoj i principijelnoj poziciji o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova i izrazio opredeljenje da, i u narednom periodu, nastavimo da razvijamo svestranu i uzajamno korisnu saradnju, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana