Predsednik Vučić primio je  akreditivna pisma ambasadora koji pokrivaju Republiku Srbiju

Objavljeno: 05.07.2024. 11:12 Izmenjeno: 08.07.2024. 12:05

Poželeo sam dobrodošlicu i mnogo uspeha novim ambasadorima koji pokrivaju Republiku Srbiju na nerezidencijalnoj osnovi i istakao iskrenu posvećenost naše zemlje produbljivanju saradnje, uzajamnog razumevanja i izgradnje snažnih veza u duhu prijateljstva i međusobnog poštovanja. Istakao sam da za Srbiju ne postoje velike i male zemlje, već prijatelji i partneri sa kojima želimo da gradimo […]

Poželeo sam dobrodošlicu i mnogo uspeha novim ambasadorima koji pokrivaju Republiku Srbiju na nerezidencijalnoj osnovi i istakao iskrenu posvećenost naše zemlje produbljivanju saradnje, uzajamnog razumevanja i izgradnje snažnih veza u duhu prijateljstva i međusobnog poštovanja.

Istakao sam da za Srbiju ne postoje velike i male zemlje, već prijatelji i partneri sa kojima želimo da gradimo zajedničku budućnost. Na tom putu upravo diplomatija igra ključnu ulogu kao najsnažnija karika u jačanju odnosa među nacijama, dok svaki ambasador donosi sa sobom i bogato iskustvo, jedinstvenu perspektivu, energiju i stručnost, koji obogaćuju naše ujedinjene napore ka zajedničkom rastu i prosperitetu.

Naglasio sam da kroz dijalog, saradnju i posvećenost zajedničkim ciljevima, možemo da obnovimo stara prijateljstva, ojačamo veze i intenziviramo kontakte, kako bismo se lakše suočili sa zajedničkim izazovima, ali i iskoristili prilike za napredak uz otvaranje novih puteva saradnje u trgovini, investicijama, kulturi i drugim oblastima od interesa za sve naše građane.

Napisao je Predsednik na Instagramu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana