PREDSEDNIK OPŠTINE OBIŠAO RADOVE U PRVOMAJSKOJ studio b

Objavljeno: 01.12.2022. 15:46 Izmenjeno: 01.12.2022. 15:46

Predsednik opštine je pozvao građane da nastave da šalju svoje predloge i tako učestvuju u kreiranju opštinskog budžeta, jer su i ovi radovi rezultat te neposredne komunikacije.

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević obišao je radove na uređenju unutarblokovske površine u ulici Prvomajska 37a, gde se radi proširenje i asfaltiranje prilaza, kako bi se omogućio prilaz kolima hitne pomoći i vatrogasnoj službi. Takođe, na istoj lokaciji planirano je i uređenje dečijeg parka.

“Radimo na nekoliko lokacija gde se sređuju unutarblokovske površine i pristupne staze. Izvođači radova su u ulici Zlatiborskoj od brojeva dva do šest, gde će biti uređeni parkinzi i staze oko zgrade. Nakon toga radovi kreću u ulici Milana Uzelca i u Marije Bursać kod broja 19. Za ovu godinu planirali smo da se urede još dve lokacije, Karađorđeva 9, unutarblokovska površina, a u Bačkoj parking sa desne strane kada se ulazi iz Prvomajske ulice koji je u dosta lošem stanju“, rekao je predsednik Kovačević i pozvao građane da nastave da šalju svoje predloge i tako učestvuju u kreiranju opštinskog budžeta, jer su i ovi radovi rezultat te neposredne komunikacije.

Gradska opština Zemun u kontaktu sa građanima i upravnicima stambenih zajednica  planira buduće radove na uređenju unutarblokovskih površina, urbanih džepova, staza i trotoara, kako bi svaki deo Zemuna bio prilagođen potrebama stanovnika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 2°C

Sumaglica

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana