Predrag Jeremić: Gde se vidi ogroman profit i novac, tu dolazi Šolak

Objavljeno: 07.11.2020. 18:43 Izmenjeno: 08.11.2020. 20:15

Kablovski operater SBB, čiji je suvlasnik Dragan Šolak, blizak saradnik Đilasa, u Galeriji Beograd otvorio svoju poslovnica. To ne bi bilo ništa čudno da upravo SBB i njihovi mediji nisu godinama vodili hajku protiv Beograda na vodi. Sagovornik Studija B, urednik portala Embargo Predrag Jeremić ističe da, gde se vidi ogroman profit i novac, tu dolazi Dragan Šolak.

Nakon što smo godinama svedoci medijskog linča čitavog kompleksa Beograda na vodi od strane opozicije i njima privrženih medija, od teza da tu neće biti ničega sem jedne kafane do navoda da je to najveća perionica novca na Balkanu, sada smo svedoci da im novootvoreni tržni centar, za koji su prvenstveno pričali da nije potreban, zapravo uopšte ne smeta. Naime, upravo je kablovski operater SBB, čiji je suvlasnik Dragan Šolak, blizak saradnik Dragana Đilasa, u Galeriji Beograd otvorio jednu od svojih poslovnica. Urednik portala Embargo Predrag Jeremić kaže da nije novost da opozicija diskredituje sve što aktuelna vlast uradi, a onda pokušava da izvuče korist iz toga.

Jeremić podseća da je sadašnji milioner Dragan Šolak nekada bio samo zanatlija koji je poslove radio samo u jednoj garaži.

Ono što je fascinantno jeste to da se nova poslovnica reklamira upravo na portalu koji je svojevremeno osuo paljbu po tržnom centru, omalovažavajući ideju električnog taksi vozila koji može da preveze kupce od jedne do druge prodavnice u Galeriji na prostranstvu od 300 hiljada kvadrata i navodeći da bi vlast, umesto što u sred pandemije otvara tržni centar, od njega trebalo da napravi kovid bolnicu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana