Predlozi za nagradu Heroj Beograda do 15. maja Studio B

Objavljeno: 11.05.2020. 20:18 Izmenjeno: 11.05.2020. 20:18

Grad Beograd ustanovljava Nagradu grada Beograda – heroj Beograda, i to izuzetno, samo za 2020. godinu.

Nagrada može biti dodeljena fizičkom ili pravnom licu i dodeljuje se za poseban doprinos u sprečavanju pojave, širenja i suzbijanja bolesti Kovid-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 i zaštite stanovništva od te bolesti.

Broj nagrada koje će biti dodeljene zavisi od raspoloživih sredstava. Pravo predlaganja kandidata za nagradu imaju fizička i pravna lica, kao i članovi Komisije za dodelu Nagrade grada Beograda – heroj Beograda. Predlozi za nagradu dostavljaju se organizacionoj jedinici Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, najkasnije do 15. maja 2020. godine i to na imejl adresu bpc@beograd.gov.rs, 0800/110-011 i 011/3090-007, adresa Tiršova 1/IV.

Odluku o dodeli nagrade donosi Komisija za dodelu Nagrade grada Beograda – Heroj Beograda, koju obrazuje gradonačelnik grada Beograda. Predsednik i članovi komisije nemaju pravo na nadoknadu za rad u komisiji.

Komisija će, najkasnije u roku od 30 dana od dana koji je predviđen za dostavu predloga za nagradu, doneti odluku o dodeli nagrade.

Dobitniku nagrade uručuje se statua Pobednika i novčani iznos. Visinu novčanog iznosa nagrade utvrđuje gradonačelnik grada Beograda.

2 Responses to “Predlozi za nagradu Heroj Beograda do 15. maja”

 1. Zoran каже:

  Srbijo firme gradjani ,probudimo se i setimo se humanosti dveju Srpskih heroina iz Celareva. Sanje Mijailovic Ex Vuckovic i Gaspar Bube.Koje su 2meseca sile humano i bez ikakve nadoknade maske poklanjala svima kome je bilo potrebno. Da nenabrajam kome su sve podelile ,ali cu reci podatak da su sasile preko 35000 maski . Ovim dajem svoj predlog za Sanju Mijailovic Ex Vuckovic i Gaspar Bubu iz Celareva. Zive bile.

 2. Vlasta каже:

  Sanja Mijailović Ex Vučković i Buba Gašpar iz Čelareva su žene koje su 39 dana i noći šile i besplatno delile maske širom Vojvodine i Srbije. Smatram da su zaslužile da ih nominujem za nagradu HEROJI BEOGRADA Sašiveno je preko 30000 maski koje su podeljene tj.poslate širom Vojvodine i Srbije.Navešću ..
  Klinički centar Bgd Neurohiruški šok,bolnica Sveti Sava Bgd, urgentni centar Bgd,institut za majku i dete Bgd, specijalna bolnica Sveti Vid Bgd, institut za majku i dete odeljenje onkologije Bgd, GAK Bgd, klinika za rehabilitaciju dr.Miroslav Zotović Dedinje, institut Sremska Kamenica prvo prijemno odeljenje,institut Sremska Kamenica plumološko odeljenje, porodilište Betanija Novi Sad, urgentni centar Novi Sad, dečja klinika Novi Sad, dečja poliklinika Novi Sad, bolnica Rakovica Bgd, dečje odelenje hematologije NIŠKA BANJA,, opšta bolnica Kikinda infektivno odelenje,klinički centar Kragujevac, dečji dispanzer Majdanpek,dom zdravlja Veroljub Cakić služba hitne pomoći Majdanpek, dom zdravlja Rakovica, zavod za transfuziju Pančevo, bolnica dr Milenko Marin Loznica,dom zdravlja Ruma, Temerin, Zrenjanin, Indjija, Leskovac, Valjevo, Bački Petrovac, Bor, Arandjelovac, Pirot, dom zdravlja Mladen Stojanović Bačka Palanka, GERONTOLOŠKI CENTAR BAČKA PALANKA, DOM ZA DECU I OMLADINU OMETENU U RAZVOJU VETERNIK, ORGANIZACIJA GLUVIH NOVI SAD i naravno ambulanta Čelarevo.
  Pored bolnica su poslate maske i za:
  Majevica Bačka Palanka, Agro seka Čelarevo, Ambijent Čelarevo, Gomex Čelarevo, Podunavlje Čelarevčanka, Beočib Čelarevo, Gi group Hr Solutions doo Beograd, Hungarikum i delikates Bgd, Vija Produkt Čelarevo, MZ Centar Bačka Palanka, MZ Voluja, MZ Sajan, SUP Bačka Palanka, Studio B, D EXPRES, mnoge prodavnice, mesare, apoteke, zanatski objekti i hiljade i hiljade gradjana širom Srbije i Vojvodine.
  Ovim putem želim da im se zahvalim za sve što su učinile i da ih predložim za nagradu HEROJI GRADA BEOGRADA. Svojim velikim srcem i humanim delom uz veliku podršku svoje porodice koja je možda trpela, ipak su one žene majke i domaćice i to velikog srca
  U NADI DA ĆE SE OVA MOJA NOMINACIJA NAĆI NA MESTU KOJE ZASLUŽUJE
  VELIKI POZDRAV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana