Predložen pritvor za muškarca koji je dirao maloletnice Tanjug

Objavljeno: 17.06.2021. 12:52 Izmenjeno: 17.06.2021. 12:52

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor P.J. (67) iz Vučitrna, osumnjičenom da je u alkoholisamom stanju neprimereno dodirivao i uznemiravao dve maloletnice u Beogradu, u utorak u autobusu 27.

P.J. je prethodno saslušan u tužilaštvu u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, gde se branio da se događaja ne seća jer je je bio u alkoholisanom stanju, ali da je moguće da se u takvom stanju naslonio na oštećene.

“Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom P.J. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo”, navodi tužilaštvo u saopštenju.

P.J. se tereti za krivična dela nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje.

Uhapšen u zajedničkoj saradnji policijskih sluzžbenika PU za Grad Beograd, PS Zvezdara i dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni P.J. je u utorak oko 21 čas u autobus GSP Beograd koji je saobraćao na liniji br. 27, u alkoholisanom stanju verbalno uznemiravao dve maloletne oštećene, a potom jednu od njih i dodirivao po telu, što je uočio vozač autobusa koji je autobus odmah zaustavio i o događaju obavestio policijske službenika PS Zvezdara, nakon čega je P.J. uhapšen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura -2°C

Pretežno vedro

Utorak
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana