Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn Tanjug

Objavljeno: 04.04.2020. 13:32 Izmenjeno: 04.04.2020. 13:32

Pozorište na Terazijama, u želji da nastavi komunikaciju sa svojom publikom u aktuelnoj situaciji, u narednom periodu planira da realizuje različite aktivnosti preko interneta.

 

Tokom ove jubilarne 70. sezone, kako poručuju iz teatra, podsećali su se najvažnijih trenutaka iz istorije pozorišta, stoga njihove aktivnosti nastavljaju u tom pravcu.Tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, četvrtka i subote u 19.30 časova, publika će moći da gleda neke od kultnih predstava koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj ovog muzičkog pozorišta.

Linkovi predstava, iz arhive RTS, biće objavljeni na njihovom Facebook profilu. Prva predstava biće u ponedeljak 6. aprila – “Splitski akvarel” (1978) u režiji Miljenka Štambuka.

“Svake nedelje i utorka u 18 časova u live uključenju u trajanju od pola sata na instagram profilu našeg pozorišta, publika će imati priliku da razgovara sa glumcima o muzičkom pozorištu, specifičnosti i zahtevnosti rada i načinu i procesu pripreme jednog mjuzikla”, poručuju iz pozorišta.

Na kraju ovog druženja biće postavljeno i jedno kviz pitanje vezano za oblast mjuzikla, a pošiljalac tačnog odgovora biće nagrađen.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Clio”, dobitniku će, u skladu s procedurama tokom vandrednog stanja, na kućnu adresu biti poslata knjiga ovog izdavača.

Razgovori sa glumcima na instagram profilu pozorišta (@pozoristeterazije) će početi od nedelje 12. aprila (#našepriče).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 27°C
Min: 19°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana