Poziv studentima i srednjoškolcima da učestvuju na BEUM-u 2016. Studio B, Beoinfo

Objavljeno: 22.09.2016. 13:09 Izmenjeno: 22.09.2016. 19:57

BEUM poziva studente i srednjoškolce da se prijave na najveću studentsku simulaciju institucija Evropske unije na svetu koja će se održati od 26. do 30. oktobra u prostorijama Narodne skupštine Republike Srbije.

Udruženje BEUM (Beogradski model Evropske unije) uz podršku Grada Beograda – Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima, Narodne skupštine i drugih partnera poziva studente i srednjoškolce da se prijave na najveću studentsku simulaciju institucija Evropske unije na svetu koja će se održati od 26. do 30. oktobra u prostorijama Narodne skupštine Republike Srbije.

Ukupno 300 studenata različitih fakulteta iz 50 zemalja simuliraće rad Evropskog saveta, Saveta Evropske unije, Evropskog parlamenta i Evropskog suda pravde, uz predviđene uloge i lobista i novinara. Uz simulaciju, u okviru konferencije će se održati i međunarodni panel o „Evropi u krizi” na kojem će govoriti stručnjaci za međunarodne odnose i Evropsku uniju.

Prijave se mogu preuzeti do 15. oktobra na internet-prezentaciji

APPLY NOW – FINAL DEADLINE 15.10.2016.

Mogu se prijaviti punoletni srednjoškolci i studenti sa svih fakulteta.

Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima finansijski je podržala projekat na javnom konkursu za finansiranje projekata koje realizuju udruženja u 2016. godini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 21°C
Min: 9°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana