Postavljena umetnička minijatura na Cvetnom trgu Beoinfo

Objavljeno: 31.05.2018. 16:56 Izmenjeno: 31.05.2018. 16:56

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je u okviru projekta „Square affair” prošle nedelje postavljena nova gradska umetnička minijatura na Cvetnom trgu.

foto Beoinfo

Kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, „Square affair” je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući ovom čuvenom mestu novu dozu modernog šarma.

– Projektom „Cvetni trg” podržavamo umetnost novih generacija koje na ovaj način izražavaju svoju individualnost i karakter. „Cvetni trg” je samo jedan od projekata koje smo dogovorili u okviru „Square affair” i Beograda. Dogovorena je izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada – rekao je Vesić.

On je dodao da će Grad Beograd podržavati sve talentovane mlade ljude u iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze.

– Nastavićemo sa ulepšavanjem Beograda izradom i dekoracijom stepeništa, klupa i fasada na značajnim i veoma posećenim mestima. Za to nam trebaju partneri, umetnici i kompanije koje žele da ulože u uređenje našeg grada. Zato smo zahvalni kompaniji „Keramika Kanjiža” na tome što radi sa nama na uređenju Beograda – zaključio je gradski menadžer.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno vedro

Subota
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana